Notices
 

Thread: Is anyone having problems viewing the site?

Results 1 to 4 of 4
  1. Is anyone having problems viewing the site? 
    #1
    Join Date
    02-06-2011
    Location
    MN
    Posts
    5,902
    There have been a couple bugs in the system we are working to get fixed.

    We need to know if anyone is having issues with the page being distorted on their monitor. If so please report it here and let us know what browser you are using.
    Some older browser versions may not be allowing you to view the page correctly.

    Does the page appear in a single view for you?
    Are the edges of the forum blown out where you have to scroll over to look at it?

    Thanks everyone for your patience.
     

  2.  
    #2
    Join Date
    08-31-2011
    Location
    Anchorage, AK, USA
    Posts
    109
    I'm on a widescreen and it looks quite nice. No weird visual effects. However, when I posted the thread regarding "Underbodies/chassis protectors", I was unable to view the thread until it had been replied to. That was a bit weird. The redirect failed.
    Just have one right now, that's how it always starts. . .

    Kyosho DBX VE, 2.4GHz Radio, Turnigy 5000mah.
     

  3.  
    #3
    Join Date
    02-06-2011
    Location
    MN
    Posts
    5,902
    Do you have a link to that thread?
    We were doing some maintenance which might have been going on when you were trying to access the thread.
     

  4.  
    #4
    Join Date
    08-31-2011
    Location
    Anchorage, AK, USA
    Posts
    109
    Link is here---> http://radiocontrolzone.com/showthread.php?t=265116

    Working like a champ now.
    Just have one right now, that's how it always starts. . .

    Kyosho DBX VE, 2.4GHz Radio, Turnigy 5000mah.
     

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •