Notices
 

Thread: signal loss

Results 1 to 5 of 5
  1. Cool signal loss 
    #1
    Join Date
    07-19-2016
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    6
    Hello. my name is Ruff. I've got a total of 4 rc. 2 nitro, and 2 electric. I also have a fair sized grave yard. I've been assembling and racing these cars since before they had RTR. I would like to find a course to race on in my area. that'd be really cool. but I came to this forum due to a signal issue that I'm having with my radio on one of my cars. it's a 1/8 scale exceed madfire. since I have upgraded aluminum parts on my front end, i'm losing control over my car when I hit anything (curves, rocks, tires, etc.) I'm wondering why i'm getting this problem since the upgrades, and what can I do to stop it from happening. thanks in advance, and I look forward to talking with you soon.

    Ruff
     

  2.  
    #2
    Join Date
    12-04-2012
    Location
    Trenton,Michigan.USA
    Posts
    802
    get a better radio i use a radiopost ts401 they have v2..or move the receiver to a different location
     

  3.  
    #3
    Join Date
    07-19-2016
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    6
    I've got no place to move it to. what about double tape? do you think that will help?
     

  4.  
    #4
    Join Date
    12-04-2012
    Location
    Trenton,Michigan.USA
    Posts
    802
    check your battery pack going to your rx.. hook up a light to it and jiggle the wires..
     

  5.  
    #5
    Join Date
    07-29-2005
    Location
    Mesquite, TX
    Posts
    1,938
    I've used the double sided foam tape to mount my electronics and never had issues.
     

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •